Huidverbetering

IMAGE SKINCARE I Peels

LET OP! Prijswijziging vanaf 1 januari 2023.

Ormedic Lift 

30 minuten

€75,50

Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen.

I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de geïrriteerde, gevoelige en gedehydrateerde huid, inflammatoire huidproblemen en de huid in disbalans. Geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding.

 

The Signature Facelift

30 minuten

€75,50

Een van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Dit zijn ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe cel vernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid.

I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde huid, de huid met roodheden / couperose, rosacea, gevoelige huid en lichte vormen van acne. Ook geschikt na cosmetische ingrepen en microdermabrasie. 

 

Lightening Lift & Lightening Lift FORTE

30 minuten

€75,50

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van Aloë Vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.

Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met zonschade, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, inflammatoire huidproblemen en roodheden. 

 

Wrinkle lift & Wrinkle lift FORTE

30 minuten

€75,50

I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van Aloë Vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Geschikt voor de normale tot vette huidDe huid met veroudering, huidverslapping, littekens, rest acne, grove huidstructuur, volwassen acne en zonschade.

 

Acne Lift

30 minuten

€75,50

Acne op een effectieve manier behandelen? Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor cel vernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondige gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Geschikt voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

 

BHA Lift

30 minuten

€150,50

De I PEEL – Advanced BHA Lift is een nog net wat intensievere behandeling dan de normale Acne Lift, ideaal om hardnekkige acne en vette huidcondities te behandelen. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur). Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.

Geschikt voor vette huidtypen, ernstige acne, verwijde poriën, pustels. 

 

02 Lift

45 minuten

€102,50

Deze luxe facial is echt een aanrader vlak voor speciale dagen. De 02 Lift zorgt namelijk direct voor een zichtbaar frisse en stralende huid.

Dankzij de unieke combinatie van zuurstof, plantenstamcellen en peptiden geeft de 02 lift een liftend en stralend effect.

Geschikt voor elk huidtype.

 

Image Full Facial

+- 60 minuten

€75,50

Starten met huidanalyse gevolgd door een Facial afgestemd op uw huid.
Basis zal bestaan uit:
– Intensieve reiniging gelaat;
– Onzuiverheden en gerstekorrels verwijderen;
– Wenkbrauwen epileren en waxen;
– Exfoliërend masker/ Hydraterend masker;
– I Enhancer afgestemd op huidtype;
– Afsluiten met een serum, oogcrème en dag/nachtverzorging.

Ik werk bij deze behandeling met de producten van Image Skincare.

 

 

Deel behandeling:

Gerste korrels verwijderen (per 15 min):                             €17,50