Medcos IPL SHR Couperose

Met de MedCos IPL SHR kunnen veel vormen van couperose/spider naevi zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd door het gepulseerde licht.

 

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes.

 

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose/spider naevi erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. Vaak word geadviseerd om 2 behandelingen in te zetten met een tussenpozen van 1-2 weken.

Medcos IPL SHR Couperose/Spider naevi prijslijst 2021

Prijzen per behandeling.

 

Couperose/spider naevi    
Gelaat €119,-  
Wangen

incl jukbeenderen

€59,-  
Neus €39,-  
     
     
     

Belangrijk is te weten dat niet iedere vorm van couperose/spider naevi behandeld kan worden en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer nieuwe vaatjes kunnen ontstaan!

Let erop dat je na de behandeling minimaal 2 weken uit de zon blijft en het behandelde gebied goed beschermt met een minimaal SPF 30  Zonnebrand.