MicroSkinPolish

 

MicroSkinPolish huidverbetering

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Stap 1:

Microdermabrasie

Tijdens de eerste stap wordt via een speciale vacuüm techniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. En word hierbij de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Stap 2:

Low Level Laser met hyaluronzuur

Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd,  wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hoogwaardige hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Stap 3:

Polishing the Skin met een krachtig serum

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

 

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

 

Deze behandeling is ook in te zetten bij indicaties als pigmentatie en littekens in het gelaat. Door deze techniek versnellen we de huidvernieuwing en kunnen we deze huidproblemen aanpakken!

 

Drie huidverbeterende behandelingen ineen
Overtuigende en snelle resultaten op gebied van huidverjonging en verbetering
Krachtig, veilig en zeer effectief

 

Behandeling van 45 minuten

€95,50