ICOONE Laser Med

Icoone Laser Med

Icoone® is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage en de enige behandeltechnologie waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) met respect wordt behandeld. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. Dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier

 

Met icoone® wordt er op de volledige gezondheid en vitaliteit van je huid gewerkt wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid. Je kan denken aan een behandeling om volumeverlies aan te pakken, cellulite te verminderen, een natuurlijke billift of het verminderen van de omtrek rondom je buik en flanken. Door de extra toepassing van led en laser wordt er meer resultaat behaald op het vetweefsel versus reguliere mechanische bindweefselmassagetechnologieën.

 

 

Indicaties:

Huidverjonging – verbeterde teint – bodycontouring – brandwonden – cellulite – huidverslapping – huidverstrakking – lipoedeem – littekens – lymfoedeem – omtrekvermindering – rimpels en fijne lijntjes – striae – verbeteren van de bloedvaten – verbetering van circulatie.

 

BEHANDELINGEN

Gezicht & hals 30 minuten €87,-
Gezicht, hals & decolleté 40 minuten €99,-
Lichaamsbehandeling

1 focus zone

40 minuten €87,-
Extra focus zone 20 minuten €40,-
Icoone Bodysuit €28,-
Icoone medisch 20 minuten €50,-